Preskocit navigáciu

Generál Maxim na návšteve Srbska


Generál Maxim na návšteve Srbska Náčelník Generálneho štábu OS SR generál Milan Maxim na pozvanie generála Ljubišu Dikoviča navštívil v týchto dňoch Srbsko.
Počas návštevy Srbskej metropoli, sa generál Maxim stretol so slovenskou veľvyslankyňou v Belehrade pani Dagmar Repčekovou. Počas spoločného stretnutia po prvý krát v Srbsku uviedli film "Sám vojak v poli" o pôsobení slovenských vojakov v operácii ISAF. Počas pracovnej cesty v Srbsku generál Maxim s delegáciou položili veniec pri hrobe neznámeho vojaka v meste Avala, navštívili priestory brigády špeciálnych síl a diskutovali so študentami srbskej vojenskej akadémie. Na záver návštevy generál Maxim odletel slovenským vojenským špeciálom do Macedónskeho Skopje, kde bude jeho pracovná cesta pokračovať.

Generál Maxim na návšteve SrbskaGenerál Maxim na návšteve SrbskaGenerál Maxim na návšteve SrbskaGenerál Maxim na návšteve SrbskaGenerál Maxim na návšteve Srbska2Generál Maxim na návšteve Srbska2Generál Maxim na návšteve Srbska2Generál Maxim na návšteve Srbska2Generál Maxim na návšteve Srbska3

Autor: OOd NGŠ , Foto: OS Srbska - Dátum: 26.04.2016
Čítanosť: 5316
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share