Preskocit navigáciu

Motospojky opäť na nádvorí Kutuzovovych kasární


Motospojky opäť na nádvorí Kutuzovovych kasární

Tradične, deň pred vyvrcholením jazdy pre zabudnutých hrdinov, sa členovia združenia Motospojky - Despatch riders, spolu s príslušníkmi Generálneho štábu, poklonili pri pamätníku zmierenia a pripomenuli si tým pamiatku všetkých vojakov a príslušníkov ozbrojených zborov padlých pri službe vlasti.V ich sprievode položili vence zástupcovia generálneho štábu, riaditeľka kancelárie ministra obrany, ako aj rektorka akadémie policajného zboru.
Motospojky pravidelne organizujú jazdu naprieč Slovenskom ako spomienku na zabudnutých hrdinov, "ktorá má verejnosti pripomenúť dôležitosť povolania vojakov, policajtov, hasičov či záchranárov, ktorí často nasadzujú svoje životy a ktorých hrdinstvo je neprávom často zabúdané," pripomenul generálporučík v.v. Peter Vojtek vo svojej reči.
Po skončení spomienky na nádvorí kasární pokračovali motorkári vo svojej jazde, ktorú ukončia zajtra v Trenčianskych Stankovciach na podujatí Tankové dni Laugarício - deň s Pozemnými silami OS SR.


Motospojky opäť na nádvorí Kutuzovovych kasárníMotospojky opäť na nádvorí Kutuzovovych kasárníMotospojky opäť na nádvorí Kutuzovovych kasárníMotospojky opäť na nádvorí Kutuzovovych kasárníMotospojky opäť na nádvorí Kutuzovovych kasární2Motospojky opäť na nádvorí Kutuzovovych kasární2Motospojky opäť na nádvorí Kutuzovovych kasární2Motospojky opäť na nádvorí Kutuzovovych kasární2Motospojky opäť na nádvorí Kutuzovovych kasární 3Motospojky opäť na nádvorí Kutuzovovych kasární 3Motospojky opäť na nádvorí Kutuzovovych kasární 3

Autor: OOd NGŠ , Foto: autor - Dátum: 29.06.2018
Čítanosť: 6343
Verzia pre tlač

Skočiť na menu


Share